Afluent și Arad South Terminal, oportunități logistice câștigătoare

Împreună cu Terminalul Arad South, excelent poziționat pentru accesul feroviar al mărfurilor în zona de Vest a României, compania Afluent oferă oportunități de prim rang pentru dezvoltarea de activități ce țin de logistcă, producție și nu numai, prin terenurile proprii deținute în apropiere.

Avantaje

Amplasat în sudul orașului Arad, într-o zonă industrială emergentă, terminalul Arad South are acces rapid la autostrada A1 și drumul E671, la scurtă distanță de zonele industriale din orașele Arad și Timișoara. În contextul european al fluxului de mărfuri, suntem poziționați aproape de intrarea în România prin punctul vamal Nădlac, pe o arteră feroviară europeană importantă – Coridorul Pan-European 7 – în curs de modernizare pe teritoriul țării noastre. Aceasta leagă porturile germane din Nord-Vestul Europei de partea de Sud-Est a continentului.

Compania Afluent deține terenul de 82 de hectare pe care este amplasat și are posibilitatea de a pune la dispoziția partenerilor săi în imediata apropiere,  alte 420 de hectare cu acces rapid la drum european, cale ferată și în apropiere de autostradă.

Pentru investiții de viitor

Proiectul își dorește să atragă atât operatori de transport feroviar, dar și parteneriate cu producători mari, case de expediție sau companii de transport. Mixul de oportunități pe care îl prezintă terenurile companiei, împreună cu facilitățile oferite de către terminal, fac atractive atât intensificarea fluxului de mărfuri în zonă, cât și investiția în centre logistice, de producție sau operațiuni.

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Șagu, Șos. Timișorii km. 10, Arad, România Vezi locația pe Google Maps

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.