Linking road and rail

O tranziție lină de la rutier la feroviar.

Arad South Terminal este un terminal intermodal privat ce oferă costuri convenabile, amplasare eficientă, infrastructură modernă și oportunități de dezvoltare.

82ha

Suprafață disponibilă și posibilitate de extindere

300km

Raza de acoperire rapidă cu vehicule rutiere

750TEU

Capacitate totală pentru depozitare containere

200

Locuri de parcare pentru camioane și semiremorci

Acces rapid și facil către toate căile principale de transport

Terminalul este amplasat în sudul orașului Arad și are ca avantaje accesul rapid la autostradă și un drum european, precum și apropierea de zonele industriale din două orașe importante ale vestului României: Arad și Timișoara.

Poziție strategică

Suntem poziționați aproape de intrarea în România prin punctul vamal Curtici, pe o arteră feroviară europeană importantă - Coridorul Pan-European 7 - în curs de modernizare pe teritoriul țării noastre. Aceasta leagă porturile germane din Nord-Vestul Europei de partea de Sud-Est a continentului.

Oportunități pentru dezvoltare

Terminalul este situat pe un teren de 82 de ha ce oferă oportunități de dezvoltare pentru proiecte logistice și având posibilitatea de a pune la dispoziția partenerilor săi alte 420 de hectare disponibile în apropiere pentru hub-uri de mărfuri, zone de producție sau alte destinații industriale sau comerciale.

Rază largă de acoperire

Terminalul poate deservi clienți de pe o rază de 300 km, acoperind zone industriale și comerciale însemnate. Având în vedere infrastructura de drumuri modernă sau în curs de dezvoltare de pe această rază, terminalul joacă un rol important în transportul eficient al bunurilor pe distanțe mari, în combinație cu mijloacele auto.

O nouă abordare

Activitatea se desfășoară pe o platformă nou construită și 4 linii ferate de încărcare cu lungimea de 350 de m. Operațiunile sunt coordonate printr-un sistem digital modern, terminalul fiind dotat cu două reachstackere, care pot gestiona unități intermodale de până la 45 de tone, precum și echipamente de încărcare-descărcare (mărfuri, cereale).

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Șagu, Șos. Timișorii km. 10, Arad, România Vezi locația pe Google Maps

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.