Clienții noștri

Susținem logistica eficientă

Suntem deschiși către toate tipurile de companii care doresc să beneficieze de avantajele transportului intermodal: operatori de transport feroviar sau rutier, case de expediții, mari producători și nu numai.

Operatori de tren

Avantajele noastre sunt reprezentate atât de prezența pe un coridor feroviar important, dar și de amplasarea locală prin accesul rapid la autostradă și apropierea de zonele industriale din orașele Arad și Timișoara.

Suntem echipați pentru a efectua eficient și rapid operațiuni de manipulare a unităților intermodale și oferim servicii complete pentru depozitarea în siguranță a tuturor tipurilor de unități intermodale, cu capacitate de extindere.

Case de expediție

Poziționarea noastră excelentă, atât pe rutele feroviare, cât și pe plan local și regional, ne permite să fim o alternativă de transport combinat rentabilă și eficientă, care are rolul de a optimiza lanțul de aprovizionare.

Pe lângă serviciile complete de manipulare a unităților intermodale, terminalul nostru dispune de un teren extins cu facilitați multiple, care favorizează dezvoltarea hub-urilor de mărfuri pentru partenerii noștri.

Producători mari

Scopul nostru este să simplificăm procesul logistic al marilor producători, oferindu-le o modalitate rentabilă și sustenabilă de a transporta materii prime, piese sau produse finite în volume mari, pe distanțe lungi.

Legăturile de tip last-mile cu partenerii noștri de transport rutier ne permit să acoperim întreg procesul pe ruta client-furnizor și să oferim timpi de operare optimi.

Transportatori

Acestora le oferim o alternativă de a-și reduce costurile operaționale și de a-și diversifica serviciile oferite.

Oferim condiții și spațiu de depozitare pentru diverse tipuri de unități - semi-trailere, tanc containere, refeer și cutii mobile și asigurăm securitatea acestora în incinta terminalului 24 de ore din 24.

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Șagu, Șos. Timișorii km. 10, Arad, România Vezi locația pe Google Maps

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.