Știri și noutăți

Descoperiți aspecte din activitatea noastră

Deschidem o nouă legătură între Terminalul AFLUENT Arad (România) și METRANS Budapesta

Ne bucurăm să vă informăm că o nouă conexiune regulată între Arad (Terminalul AFLUENT) și METRANS va fi lansată. Acest parteneriat a fost încheiat considerând numărul în creștere al solicitărilor privind extinderea activității METRANS și în România. Partenerul nostru METRANS este încântat că, prin intermediul acestei colaborări, va putea satisface mai bine nevoile clienților lor […]

Citește articolul

AFLUENT– un nou punct de referinţă pe harta terminalelor intermodale din România

Revista Intermodal & Logistics a dorit să ne cunoască și să transmită cititorilor ei informații despre cel mai nou terminal intermodal din Vestul României. Poți citi articolul aici pentru a afla pe scurt mai mult informații despre noi.

Citește articolul

Reportaj „Romania văzută din tractor”

Un material video care oferă mai multe detalii despre istoricul nostru și evoluția înspre construirea terminalului, inițial destinat transportului de cereale despre poziția strategică a terminalului și importanța sa pentru viitorul transportului de cereale și mărfuri în țara noastră.

Citește articolul

Terminalul Arad South se apropie de inaugurare

Construcția terminalului se apropie de final, urmând a intra în operare la sfârșitul anului 2020. În curând, de aici vor pleca în fiecare zi containere, mărfuri și cereale către nodurile feroviare importante din Vestul și Sudul Europei, sau chiar Orient.

Citește articolul

Afluent și Arad South Terminal, oportunități logistice câștigătoare

Prin Terminalul Arad South, compania Afluent oferă oportunități de prim rang pentru dezvoltarea de activități ce țin de logistică, producție și nu numai, prin terenurile proprii deținute în apropiere.

Citește articolul

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Șagu, Șos. Timișorii km. 10, Arad, România Vezi locația pe Google Maps

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.