Despre noi

Tradiție în proiecte făcute cu pasiune

Fondată în 2020, Afluent este compania care a pus bazele proiectului Arad South Terminal. Având la bază o componență de familie, Afluent își desfășoară activitatea în domeniile logistic și comercial.

Poarta dumneavoastră către Vestul României

Afluent își propune să devină un important operator de terminal intermodal din România, cu rol în accesul feroviar al mărfurilor în partea de vest a țării și în crearea unor oportunități de dezvoltare pe plan logistic și operațional.

Poziționarea noastră strategică în cadrul Coridorului Feroviar 7 Pan European și o vastă posibilitate de extindere pe terenurile proprii, ne fac partenerul potrivit pentru viitorul fluxului de mărfuri, pe ruta Europa-Orient.

Valorile noastre

Parteneriate bazate pe încredere

Suntem un partener serios și transparent, cu un deosebit respect pentru relația cu clienții, partenerii și angajații noștri.

O alternativă sustenabilă ecologic

Suntem entuziasmați de oportunitățile pe care le oferă transportul intermodal și de rolul său sustenabil în viitorul transportului.

Mizăm pe dezvoltare

Suntem o companie modernă și dinamică, ce își dorește să contribuie la creșterea sectorului feroviar de mărfuri din România.

Planuri de dezvoltare pentru viitor

O a doua fază de dezvoltare este programată pentru perioada următoare, prin construirea unui nou terminal cu linii de 750 m lungime, un centru logistic cu depozite pentru stocare și distribuție, facilități de transbordare pentru bunuri generale și unități intermodale, cu o capacitate de până la 82 de ha.

Mircea Oala

Membru în consiliul de administrație

Alin Oala

Manager General

Nicoleta Oala

Manager Comercial

Familia - o bază solidă pentru viitorul afacerii

Terminalul este un nou pas în evoluția afacerilor familiei noastre, care conduce cu succes de aproape 20 de ani o fermă agricolă de culturi mari, cu o capacitate anuală de 10 000 de tone și perspective de extindere, în care se depozitează recoltele de pe cele 1100 de ha administrate.

Proiectul Arad South Terminal, gândit inițial pentru transportul cerealelor, a captat atenția jucătorilor din diverse industrii datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Am decis să investim în el eforturile, priceperea și seriozitatea care ne caracterizează, motivele pentru care numeroși parteneri ne-au acordat încrederea lor de-a lungul timpului.

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Șagu, Șos. Timișorii km. 10, Arad, România Vezi locația pe Google Maps

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.