Deschidem o nouă legătură între Terminalul AFLUENT Arad (România) și METRANS Budapesta

Ne bucurăm să vă informăm că o nouă conexiune regulată între Arad (Terminalul AFLUENT) și METRANS va fi lansată. Acest parteneriat a fost încheiat considerând numărul în creștere al solicitărilor privind extinderea activității METRANS și în România.

Partenerul nostru METRANS este încântat că, prin intermediul acestei colaborări, va putea satisface mai bine nevoile clienților lor prin introducerea de servicii suplimentare. Mai mult, activitățile de depozit și primul / ultimul serviciu de camioane vor fi, de asemenea, dezvoltate. Pe viitor, dorim să dezvoltăm colaborarea noastră prin intermediul acestei noi rute.

Începând cu 15.10.2021, METRANS va începe trei rute feroviare dus-întors săptămânale între METRANS Budapesta and ALFUENT Arad. 

Plecările din HUB TERMINAL Budapesta Csepel se vor face în zilele de marți, joi și dumincă, orele 13:00, cu sosire în TERMINAL Arad miercuri, vineri și luni la ora 6:00.

Plecările din TERMINAL Arad se vor face luni, miercuri și vineri, orele 18:00,  cu sosire în HUB TERMINAL Budapesta Csepel marți, joi și sâmbătă la 15:00.

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Șagu, Șos. Timișorii km. 10, Arad, România Vezi locația pe Google Maps

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.