Logistica cerealelor

Transport, cântărire, încărcare și depozitare a cerealelor.

Terminalul asigură servicii de încărcare a cerealelor pentru transportul feroviar, descărcare din tren și depozitare în silozuri, compania având o experiență îndelungată în comerțul, stocarea și transportul cerealelor.

Piața transportului de cereale este una în continuă dezvoltare, acestea ocupând o treime din totalul mărfurilor transportate pe calea ferată. Acest tip de transport se remarcă, pe lângă poluarea redusă, prin cantitatea mare de marfă care se transportă într-o cursă, comparativ cu transportul rutier, dar și prin numărul mai mare de operatori privați care pot prelua marfa.

Silozurile au o capacitate totală de 10 000 de tone, recent ridicate, pot depozita semințe de rapiță, grâu, porumb și floarea-soarelui. Personalul terminalului este pregătit să efectueze toate formalitățile necesare, de la cântărire, recoltarea probelor de laborator, încărcare sau pregătirea depozitării în silozuri.

Noi niveluri de economie si eficiență

Transportul feroviar de cereale are costuri reduse în comparație cu celelalte mijloace de transport, fiind o alternativă sustenabilă din punct de vedere ecologic. Completăm aceste avantaje cu o serie de servicii care efientizează procesul logistic pentru clienții noștri:

  • Efectuarea de formalități vamale
  • Punctualitate și rapiditate în operațiuni

Spațiul de depozitare urmează să fie extins cu încă 4 silozuri în viitorul apropiat, ceea va dubla capacitatea terminalului de a gestiona transporturile de acest tip.

Interesați de serviciile noastre?

Contactați-ne acum!

Facilități pentru operațiuni logistice eficiente

Operațiuni feroviare

Echipamente performante

Supraveghere și pază

Birouri pentru operatori feroviari

Silozuri și platforme pentru depozitare

Sistem digitalizat

Compatibilitate cu diverse tipuri de semiremorci

Operatori last-mile

Servicii vamale

Prin partenerii noștri, vă punem la dispoziţie întreaga gamă de servicii vamale, indiferent că este vorba de importuri şi exporturi din ţările care nu fac parte din Uniunea Europeană, carnete TIR, documente de transport, declaraţia sumară de intrare, Intrastat sau alte operaţii necesare traficului de mărfuri în Europa.

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Șagu, Șos. Timișorii km. 10, Arad, România Vezi locația pe Google Maps

Pregătiți de noi provocări!

Pentru a solicita sau transmite informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos.